Главная » 2009 » Апрель » 2 » Электронный каталог компании "AVON"
Электронный каталог компании "AVON"
12:15
Компания "AVON"
 
Наше Бачення:бути компанією, яка краще за всіх розуміє і задовольняє потреби жінок всього світу у якісній продукції, висококласному обслуговуванні і самореалізації.

 Наша Місія полягає в тому, щоб бути: світовим лідером в індустрії краси. Ми створюємо унікальне портфоліо марок індустрії краси, докладаючи максимум зусиль, аби перевершити наших конкурентів за якістю, інноваціями, ціною. Ми покращуватимемо наш імідж, аби стати для всіх жінок найпривабливішою косметичною компанією в світі. 
Ми прагнемо стати лідером індустрії краси, надаючи жінкам найкращий вибір товарів, забезпечуючи персональне якісне обслуговування, і створюючи дружні стосунки на все життя.
 
Ми станемо відомими завдяки нашій передовій моделі лідерства, що втілює прагнення до високих стандартів і нашу пошану до різноманіття. Ми прагнемо створювати виняткові можливості для професійного зростання, аби наші співробітники змогли повністю реалізувати свій потенціал.
Ми прагнемо бути світовим лідером у соціально-благодійній діяльності, спрямованій на турботу про здоров'я і добробут жінок. Наші зусилля направлятимуться на боротьбу з раком молочної залози, проти проявів домашнього насильства, а також на надання всеосяжної підтримки жінкам у досягненні фінансової незалежності і самореалізації.
Ми принесемо високі дивіденди нашим акціонерам, постійно будемо йти назустріч  новим можливостям зростання, постійно підвищуючи нашу прибутковість. Ми залишатимемося соціально відповідальною компанією з високими етичними стандартами, з якої беруть приклад як з моделі успіху.
 
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: